Data Recovery iPod Data Recovery iPod
Click Here to Share Us

Share on Facebook

HomeSite map › Dutch


Unerase van de de terugwinningssoftware van gegevens en undelete geschrapte dossiers/omslagen van de ontoegankelijke undetected aandrijving van de verdelings harde schijf. Win en red unformat bedorven fotobeelden en reserveinformatie van externe verwijderbare media hulpmiddelen zoals de Kaarten van het Geheugen, Slimme Media, MMC kaart, de aandrijving van de Pen, de Veilige digitale kaart van BR, PDA, de Kaart van het Beeld x-D terug, Zip aandrijving, de stok van het Geheugen, iPod, de media van Zune en van de Flits kaart van digitale camera, de mobiele kaart van de celtelefoon SIM en andere aandrijving USB.

De software van de de gegevensterugwinning van vensters

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van vensters krijgt en herstelt verloren terug, opgeslagen het missen, de gewiste, geschrapte, bedorven gegevensdossiers en de omslagen op het systeem van het de aandrijvings ondersteunende zowel VET als Van het ntfs- dossier van de vensters harde schijf. Krijg gegevens toe te schrijven aan geformatteerd verdeeld aandrijvingsvolume met terug multiopslagsteun voor harde schijfaandrijving en alle winde, SATA, EIDE en SCSI niet verwijderbare schijfaandrijving.

iPod de software van de gegevensterugwinning

iPod de Software van de Terugwinning van gegevens ontworpen en ontwikkeld om al verloren ontbrekende geschrapte lijst van het muziekspel, liederendossiers, geschrapte mp3 terug te krijgen, mp4 de dossiers, de geformatteerde of beschadigde iPod- dossiers en veel meer worden. Steun al belangrijk type van modellen iPod met inbegrip van iPod Schuifelgang, Nano iPod, iPod Mini, U2 en andere iPod generatiereeks (1G, 2G, 3G, 4G, 5G iPod met video) in alle belangrijke aandrijving van de opslagcapaciteit met inbegrip van 512 MB 1GB 2GB 4GB 20GB 40GB 60GB en 80GB audio videomodellen en gelijkwaardige media speler elektronische apparaten zoals Toshiba, Sony, MP3 muziekspelers enz.

Van het de aandrijvingsgeheugen van de pen van de stokgegevens de terugwinningssoftware

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Aandrijving van de pen is het veilige, read-only, niet destructieve nut van de gegevensterugwinning wat steun van toevallig geschrapte geformatteerde verwijderbare media dossiers en omslagen op de eenvoudigste manier verlenen. Win gegevens terug zelfs als "de geformatteerde Aandrijving niet" of "erkend van de Aandrijving USB niet" de foutenmelding door uw computer terwijl het toegang tot van de aandrijving van de flitspen in Mijn Computer worden getoond en het apparatenvolume niet door uw Desktop of laptop PCs wordt erkend.

De verwijderbare media software van de gegevensterugwinning

De verwijderbare redding van de Software van de Terugwinning van de Gegevens van Media en herstelt het verloren geschrapte missen of geformatteerde de tekstdocumenten van beeldenfoto's en andere opgeslagen mp3, txt, bmp, Midi, dat, xls, doc., mpeg dossiers van USB de verwijderbare media drijven. Steun alle belangrijke flitsaandrijving met inbegrip van Compacte flits, de kaart Van verschillende media (MMC), Veilige digitale kaart (SD), Slimme media, XD beeldkaart, de kaart van PC, duimaandrijving en andere flitsaandrijving in belangrijke opslagcapaciteit (64mb, 128mb, 256mb, 512mb, 1GB, 2GB, 4GB, 8GB en nog hogere capaciteitsaandrijving).

De gegevensterugwinning van Zune

De software van de de gegevensterugwinning van Zune krijgt en herstelt al muziek Zune, mp3, mp4 en andere audio/videodossiers en verloren omslagen wegens toevallige schrapping, corruptie, het formatteren, ongepast goed werkende enz.steun terug en herstelt alle verpletterde muziekdossiers met inbegrip van aac, aif, Midi, mpa -, wav en wmadossiers, gemakkelijk steunend wi-FI audio videomuziekspeler.

Van de kaartgegevens van het geheugen de terugwinningssoftware

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Kaart van het geheugen krijgt al uw gegevensverlies van diverse types van de media van de de flitsaandrijving van de geheugenkaart terug. Verstrekt gegevensherwinning voor hoge snelheidsusb aandrijving met inbegrip van compacte flits, slimme media, mobiele zak, krijgt de Kaarten van PC en ook gegevens terug nadat om het even welk type van logische corruptie voorkomt. Het werk met belangrijke merknaam d.w.z. IBM, Kingston, Sony, PRETEC, Super Talent, Toshiba, overtreft, Olympus enz.

Digitale de terugwinningssoftware van cameragegevens

De digitale Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Camera wordt ontworpen en ontwikkeld om verloren digitale fotobeelden die logisch gezien worden bedorven, evenals beeldenfoto's terug te krijgen die u door toevallig geschrapt van uw digitale cameraopslagmiddelen kunt hebben. De software verleent gemakkelijkste en snelste steun aan digitale dossiers met inbegrip van JPG JPEG BMP 3gp MPEG van TIF AVI PNG van GIF van TIF MOV WAV MIDI die op uw flits digitale media wordt opgeslagen.

Digitale beeldenterugwinning

Software van de het beeldterugwinning van de Arts van gegevens krijgt de Digitale verloren geschrapte digitale foto's, beelden, beelden van het bedorven geformatteerde verdeelde volume van de harde schijfaandrijving en zo ook van USB flits verwijderbare media kaarten met inbegrip van Compacte flitskaart terug, MMC kaart, de Veilige digitale kaart van BR, PDA, de Kaart van het Beeld x-D, Slimme Media, Zip aandrijving en geheugenkaart van uw mobiele telefoon, digitale camera enz.

De wisser van gegevens

De de wissersoftware van gegevens veegt de volledige verdeling van de harde schijfaandrijving (het bestaan of onbestaande verslagen), online gebruiker en off-line Internet activiteiten (met inbegrip van Geschiedenis, koekjes, getypte URLs - en tijdelijke Internet dossiers) af en wist de gegevens dat u anderen niet wilt toegang hebben tot. Het wissen van gegevens de software veegt veilig alle geschrapte dossiers en omslagen ondersteunend de aandrijving van de vensters harde schijf en USB flits verwijderbare media af die uw computerprivacy beschermen.

De terugwinning van de kaartgegevens van Sim

De mobiele Sim de terugwinningssoftware van kaartgegevens krijgt gemakkelijk alle geschrapte onleesbare tekstberichten (Inbox/Outbox) en opgeslagen het contactaantallen van het telefoonboek van uw GSM mobiele celtelefoons terug. De technologie die in de software wordt gebruikt steunt sim kaart met behulp van USB sim kaartlezer (om het even welke de norm van PC/van Sc of Phoenix standaard van de simkaart lezer) en wint veilig geschrapte SMS en de corrupte folder van het telefoonboek zowel terug snel als.

VETTE de terugwinningssoftware van verdelingsgegevens

De vette Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Verdeling krijgt en herstelt allen terug verloor geschrapte kritieke belangrijke dossiers en de omslagen van VET verdeelden dossiersysteem zoals FAT32 FAT16 FAT12. Krijg gegevens terug wanneer verloren wegens over geschreven, geformatteerde of bedorven verdelingen of zo ook van eerder bestaande verdelingen in al logische neerstorting. De software van de de verdelingsterugwinning van de Arts van gegevens is zeer gemakkelijk te gebruiken en verstrekt het best vervanging aan de dure en tijdrovende diensten van de gegevensterugwinning.

De terugwinningssoftware van ntfs- verdelingsgegevens

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de ntfs- Verdeling verstrekt gemakkelijke en snelste terugwinningsoplossing van uw NTFS en NTFS5 geformatteerde aandrijving. Herstel gegevens van eerder bestaande geschrapte ontbrekende geformatteerde bedorven verdelingen en slechte sectoren of virus besmette aandrijving. Verleen multiopslagsteun voor harde schijfaandrijving en andere opslagmiddelen met inbegrip van winde, SATA en SCSI schijfapparaat.

Terugwinning van vooruitzichten en de uitdrukkelijke van het wachtwoord van Vooruitzichten

Software van de Terugwinning van vooruitzichten en van het Wachtwoord van Vooruitzichten krijgt de Uitdrukkelijke verloren of vergeten bewaarde E-mail en van de Nieuwsgroep rekeningswachtwoorden terug die op uw Microsoft Uitdrukkelijke Vooruitzichten en Microsoft Vooruitzichten van het Bureau worden gevormd. Het programma van de wachtwoordterugwinning herstelt al "wachtwoord van Identiteiten" steunend met alle versies (4,0, 5,0, 5,5, en 6.0) van uitdrukkelijke vooruitzichten en Microsoft bureauvooruitzichten (2003..2007).

De terugwinning van het de ontdekkingsreizigerwachtwoord van Internet en het wachtwoord ontmaskeren

De Terugwinning van het Wachtwoord van de Ontdekkingsreiziger van Internet en het wachtwoord ontmaskeren software kunnen volledig verloren of vergeten Internet terugkrijgen ontdekkingsreiziger bewaarde Wachtwoorden die (auto volledige koorden) voor E-mail/van de Nieuwsgroep de beschermde rekeningen, online winkelend, vormen van het Tijdschrift en ander gelijkaardig wachtwoord D.W.Z. en vensterstoepassingen omvatten. Het wachtwoord van het terugstellen aan websites bewaard door auto volledig systeem en vergemakkelijkt om teruggekregen wachtwoordlijst aan het gebruiker gespecificeerde gebied te bewaren.

KeyLogger software

KeyLogger is krachtige makkelijk te gebruiken de opnamesoftware van de toetsenbordactiviteit die alle Aanslagen registreert en periodiek vensters screenshot vangt en al information(to gespecificeerd e-mailadres) registreert zodat u kunt later controleren wat op de computer in uw afwezigheid wordt gedaan. Dit ouderlijke controlehulpmiddel registreert automatisch al getypte e-mail, babbelt bezochte verslagen, website URL, wachtwoord en typte documenten op uw harde schijfaandrijving en vergemakkelijkt om logboeken naar een gespecificeerd e-mailadres te verzenden.

De controlehulpmiddel van de website

De de controlesoftware van de website verstrekt een uitstekende oplossing voor Webmaster en de eigenaars van de Website die regelmatig het statuut van de website (voor uptimeonderbreking en fout het controleren) en maatregelen controleren hoe goed een website aan een browser verzoek gevolg geeft. Dit multithreaded website controlehulpmiddel controleert gemakkelijk het statuut van om het even welke van HTTP, van HTTPS, POP3, van SMTP en pagina's van de FTP- protocollenwebsite.

De bulk Software van het Overseinen van de Tekst

De bulk Software van het Overseinen van de Tekst voor van de Zak apparaten PC of PDA laat gebruiker toe om tekst SMS naar individu te verzenden of een groep van uw PC aan andere mobiele telefoons in één klikt. Het bulk nut SMS helpt u verzendt sms (op alle nationale of Internationale Mobiele Netwerken) met inbegrip van het bericht van de Wedstrijd, voorziet Alarm, de waakzame, Seizoengebonden groeten van de Baan, Promotiesms -, de uitnodiging van de vergaderingsherinneringen van de Groep sms, waakzame berichten voor gebeurtenissen enz.

Het Hulpmiddel van de Controleur van Backlink

Het Hulpmiddel van de Controleur van Backlink controleert de advertiser website backlink status op de uitgeverswebsite en verzendt snel waakzaam bericht naar gebruiker bepaalde E-mailidentiteitskaart als gebruikers (advertiser) pagina niet wordt getoond of de websiteverbinding wordt niet gevonden op de uitgeversplaats. Het de analysatorhulpmiddel van de verbinding ontdekt verbindingsstatus met inbegrip van verbinding op de website van de uitgever (leid of andere verbinding) wederzijdse advertiser websiteverbinding of het manuscriptverbinding enz. van Java en produceert het rapport in het Formaat van TXT of van HTML voor verdere verwijzing.

De Inspecteur van de mobiele/Telefoon van de Cel

Mobiel FREEWARE/de software van de Inspecteur van de Telefoon van de Cel zijn onderzoekshulpmiddel dat gedetailleerde informatie van uw kaart Sim en Mobiele telefoongegevens met inbegrip van alle tekstberichten, phonebook naam/aantallen details en andere relevante informatie met inbegrip van geheugenstatus van mobiele telefoon en zijn simkaart verstrekt.

MSSQL aan De Convertor van het mySQL- Gegevensbestand

Betaalbare MSSQL aan De Software van de Convertor van het mySQL- Gegevensbestand is veilig hulpmiddel dat uw groot Mssql- gegevensbestand of geselecteerde verslagen van de lijst snel en effectief in MySQL- gegevensbestandserver omzet. De Software van de convertor steunt alle indexen en primaire sleutels met alle noodzakelijke eigenschappen van MSSQL en MySQL- gegevensbestanden.

MySQL aan De Convertor van het mssql- Gegevensbestand

MySQL aan Mssql- Gegevensbestand zet het nut van de Convertor en snel veilig gebruikers om selecteerde bijzondere lijstverslagen of volledig gegevensbestand van MySQL- gegevensbestand aan Mssql- gegevensbestandserver. Software van de het gegevensbestandconvertor van de toekenning steunt de winnende eenvoudig alle belangrijke indexen MySQL, gegevenstypes en eigenschappen met inbegrip van ongeldige waarden, unieke en primaire zeer belangrijke beperkingen.

MS-Access aan De Convertor van het mySQL- Gegevensbestand

MS-Access aan De Software van de Convertor van het mySQL- Gegevensbestand is geautomatiseerd omzettingshulpmiddel dat en snel betrouwbaar uw grote gegevensbestandverslagen van Microsoft de Toegang van het Bureau tot De server van het mySQL- Gegevensbestand in zeer minder tijd omzet. De het nutssteun van de Convertor van het gegevensbestand aan alle MS-Access- gegevens typt, indexen en attributen en de werken met alle belangrijke versies van server MySQL.

Leef de Software van het Praatje van het Web

Leef de Software van het Praatje van het Web is efficiënte oplossing die volledig gebruikers bijstaat om interactie tussen steunexploitanten en klant/bezoekers van uw websites te handhaven voor het oplossen van problemen en levend online 24x7. Levend het praatjenut van de vraag volledig in ASP platform wordt ontwikkeld en ASP het manuscript van het Praatje steunt om levende steun aan online Klanten en websitebezoekers te verlenen.